Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EX-svägerska


du sa till mig

"det är inte tårta"

syftandes till skilsmässan från din bror

bakgrundsbilden på min mobil
kommer alltid att vara
en tårta

jag firar

hade inte kunnat gjort det bättre




Fri vers av MariL VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-05-28 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP