Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blödande solros


molnen skingras
himlen spricker upp

solens strålar blöder från öppet sår
samlas i vattenpölarna
från innan
när änglarna grät över den mörka jorden

I myllan spirar solens frö

skiner fullt utveckad innan tömd på blod
och suckandes nickar sitt huvud mot marken




Fri vers av MariL VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-05-28 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP