Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tick tack tick tack

I lådan med kronljus
tickar tiden
skoningslöst högt
med sina
svarta visare

tick tack
oupphörligt taktfast

klockan lojt lutad
mot det
förflutnas tapet

som om tiden
kunde hejdas




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-28 16:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tiden orubblig i sin framfart.
En sorts Svarte Petter som
ställer till förtret.
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP