Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Omslagsdesign :Sten Wiking & Vistaprint/Licentia förlag - 20


FREUD`S SOFFA

Är det normalt om kuken börjar stå
redan vid sju-åtta års ålder ?

Dr Freud : Som normalt är i betraktelse
naturligt är detta tecken på naturlig ut-
veckling om än den för vår art är ytterst
variabel beroende på klimat och andra
gynnsamma fördelar för det fysiska
välbefinnandet där det biologiska arvets
psykologiska faktorer ofta är avgörande.

Men betyder det att man får börja knulla ?

Dr Freud : Fysisk penetrering är även den
av naturliga skäl i utvecklingen varierande
i olika länders klimatförhållanden vilket ju
påskyndar produktionen av testosteron och
endorfiner.

Civiliserade lagar förbjuda dock fysisk sex-
uell aktivitet med andra före 16 års ålder,
som dock varierar i åldersskillnad i vissa
länder.

Detta har på vissa håll hävdats hämma
barns naturliga utveckling av det faktum
att människors pubertala mognad utvecklas
olika.

Det finns exempel på barn med hårbeklädnad
och fullt utvecklade genitalier även om det
tillhör ovanligheterna.

-Det är därför de bemärkt mig med diagnoser
ADHD och Damp för att jag inte kan sitta still
i skolan för att jag bara tänker på Mona,Annika,
Lena,Verona,Karin,Elisabeth.... och att få ligga
med allihop samt med min lärarinna för att hon
har så stora bröst och snygga ben.

Dr Freud : De kulturpolitiska beslutens psyko-
sociala begränsningar brister i sin humanitet,
där generaliserande bedömningar om allas lika
värde missar att vi faktiskt är olika i nästan allt,
men att staten strävar efter likhet framför olik-
het för att individerna ska bli lika likriktade som
Hitlers Autobahn att marchera i takt på,medan
kukarna står i givakt !
och att vi skola skita och pissa på kommando.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-05-28 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP