Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur ska allt sluta ett tredje världskrig?


Skrupelfri

Du vet och jag vet kloluggla
du kan inte öppna sidor
då du är blockerad här
var inte ledsen jag är fri av kunskapen
Allt en utstuderad plan
Tusen soldater har redan försökt
Vem kan förstå en annan människa
då den bär på så mycket mörker
den som får sin glädje i att plåga andra är det något stort fel med går att jämställa med den som drar benen av flugan och njuter av det

Vem kan förstå Putin som startat kriget
Vem kan förstå den som med bomber
utplånar en stad bara ruiner kvar
Hotade demokratin Ukraina grannen Ryssland
lögner trillar som ärtor ur mun
på den som ingen vill väl
Finns det en Gud då ondskan får regera
Satan har krönt sig med blodig krona
och manteln släpar i blod!












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-05-28 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Spindelben har gott om plats hemma där han kan ta emot alla ensamma gubbjävlar
2022-05-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP