Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The appreciation of the art of being a woman, for and of a woman.


The appreciation of the art of being a woman

Jag har höga krav, orimliga föreställningar
Om ett liv i någons annans händer
Kött, blod och lust
Det är nog det som bara återfinns hos ett!
Kvinnan

Mjuka, kraftfulla av liv
Det är av sådan natur
Att jag smälter vid minsta vink av något mer
Jag är en simpel varelse av samma natur
Av kött och blod
Jag älskar allt som betyder det och mer

Det är drömmar och lidande
Av sådan natur att jag ser mig själv
Återspeglas i min älskade
Jag kan se den lidelse djupt däri
Den vi båda badar i

Ge mig det mystiska och cykliska
Ge mig de djupa ögonen fulla av århundranden
Ge mig de krafter som kan bära liv
Vi faller in i samma rytm
Du och jag, min älskade
Ge mig de tusen år av alldagligt förakt
Som inte lyckats pressa ned vår makt
För trots allt
Är du allt jag drömt om

Dedikerat till de ljuva varelser som vi kvinnor är




Fri vers av Anna-Sara
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-28 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Sara
Anna-Sara