Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är att


Vara Stark


Allt mitt hopp
hela mitt liv
var min gåva
jag hade att ge

Du tog den
det var naturligt
inget märkvärdigt alls
för dig

Inget att vårda
älska visa
trohet tillbaka

då gick jag




Fri vers av Irene Backström
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-29 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström