Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarp frånvaro

Mors Dag
Namnsdag

Sol från klarblå himmel
Framtiden lyser skarp med sin frånvaro




Fri vers (Fri form) av Jeanette Sandelin
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-29 10:09



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Stark text, fastnar verkligen för orden "Framtiden lyser skarp med sin frånvaro"... Tack och kram! /Grubbelmia
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette Sandelin
Jeanette Sandelin