Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenpistol

jag har blivit skjuten

så många gånger

ändå har jag inte lärt mig

how to

dodge a bullet

 

du hade fingret på avtryckaren

hela tiden

darrhänt

rädd för att 

bli avslöjad

och när du inte var beredd

caught you off guard 

misstag

 

jag har blivit skjuten

ännu en gång

det var bara på lek ändå

jag torkar tillslut 

tur att det snart är

sommar och sol 

jag litar alltid på handlingar

aldrig på ord

hölstra din vattenpistol 




Fri vers av skamfilad
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-05-29 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad