Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöde

Letat länge
efter ett sammanhang
jag trivs i

Letat länge
efter flöde
i sekunderna

En flod av tacksamhet
har inte kunnat hindra
torra tårar i själens öken

Under bar himmel
står jag förvirrad
utan destination

Ibland lyckas stjärnorna
ge mig riktning
ibland tar mörkret över

Fast kämpande
ser jag en seger
nalkas varje morgon...




Fri vers av Seasons
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-29 16:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jävligt bra seasons, riktigt jävla bra.
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons