Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan lust och fägring

 

Jag befinner mig

i det öppna landskapet

jag känner doften

jag växer mig stark.

 

Jag står fortfarande rak

vet att inget kan få mig

att sluta pendla

mellan lust och fägring.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-29 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP