Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sållande och sanering.


Hårtvättskväll


nyligen har hon inte gjort det.
tvättade bara ur dagarna
med en natt.
men låt oss lösa
det som sållar genom ljuset:
en opålitlig såll, för grov
för att fånga hemligheterna
som strömmar förbi.
hennes hår börjar lukta av det
och snart så ock hennes hud.
utan att veta varför
vill någon veta hur hon har det.
och det är hon,
bortkommen från svarets land.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2022-05-29 19:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis till placeringen!
2022-06-03

  Grubbelmia
Tack för en text som lyser av mystikens skimmer! Grubblar vidare på orden "bortkommen från svarets land"... Kram /Mia
2022-05-31

  alicja lappalainen VIP
granskning, kollning, övervakning
2022-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen