Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schamanen



En mystisk sjukdom
håller mig i sitt grepp
En mindre värld
än den stora
lever i ett organiskt
samspel
Endast en magisk
besvärjelse
kan hjälpa mig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2022-05-29 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP