Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De tre JAG

 

En själ

En Anda

En kropp

 

Får en människa en gång i livet

 

Ett liv

Ett mål

En dröm

 

Har en levande människa i livet

 

Ensamt tar man smällen i livet

Ensamt faller man i sin säng sönder

Ensamt försvinner man i diset

 

Du drömmen!

Låt mig in till dina ängar

Ta mig hem till evigheten

 

Jag är din för alltid!

Jag är din för alltid!

Jag är din för evig!

 

Skrik åt mig!

Aga mig!

Piska mig!

 

Hata mig så mycket du orkar!

Förakta mig hur och som du vill!

Gör mig till din slav!

 

Men,

Aldrig neka mig tillträdandet till dina ägnar

Aldrig sluta måla mig rött

 

Jag ber dig!

Och igen ber dig!

Ha mig hos dig för evig!

 

Vill inte vakna igen till livet!

Det är alldeles tyst hos mig!

Det är alldeles mycket ensamhet hos mig!

 

DE TRE JAG BER DIG!

DE TER SÖNDER SLAGNA JAG BER DIG!

DE TRE TORTERADE JAG KNÄFALLER OCH BER DIG

 

Jag är sönder!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-05-30 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP