Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen är bara en bokstav

Kroppen är bara en bokstav
Avståndet mellan grässtråna vecklas ut
Fingrarna slår mot bröstet
Jag färdas i mörkret genom dagarna




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-30 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström