Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt ordnat!

Doktorn sa, ni satt på diet
1000 kalorier, nu ni vet...
När jag tagit dom...
På annat börja om...
Så klart att jag la´ klarar av det...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 11:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tre liljor av fem får den, fast förr hade den nog fått fem av sju... två gör skillnaden i det hela, tänka sig vad en matematiker kan dela...
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt