Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apkoppor

För varje sot
skapas en bot
som klirr i kassan ger
vaccinera mer….
vi skall hela folket nå
och de högsta vinsterna få




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-30 14:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tillverkarna gnuggar sina händer
vill ha mycket klirr i kassan
skall bli intressant att följa det som sker
både här och i andra länder.



2022-05-30

  Blomma-Stjärna VIP
att prioritera o använda sunt förnuft kan gå fel när man ska hela folket nå och högsta vinsten få... -
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP