Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för att delegera kan man spela bingo, ett nytt slags bingo här i området för de-utsatta och som har låg ekonomi, eller bara uppbär sina fickpengar och lever med en spiraltrappa som hemlig kommunikation.


Tänka kreativt i ett problem.

Ett nytt system, där vinsten
är att få utföra en uppgift som ger utdelning.

Att samla vinster till en uppgift som man har på sin bricka från början och där de olika uppgifterna är olika priser för brickan, hm, kanske?

När man får en bingo väntar man gärna tills man fått flera bingo (max 5 bingo per uppgift) detta blir det samlade värdet på den uppgift man behöver utföra för att få ut vinsten.

Vinsten är egentligen ingen vinst utan mer en sammanlagd summa på hur mycket uppgiften är värd och den utdelning man erhålles efter att den är godkänd.

Spelar man mer som i ett spelmissbruk blir resultatet att man har fått så många uppgifter att utföra och om man inte fullföljer detta blir resultatet att man utestängs i 3 månader från gemenskapen i stugan där stolarna är bekväma, en sval miljö med fika och en god atmosfär för alla.

Bingobrickorna kan inte kosta för mycket, bara så det täcker de faktiska kostnaderna.

Nu menar jag inte att utroparen ska sitta med ett korghjul med kulor i utan undrar om det finns kreativa lösningar så det inte känns pinsamt och gammalt för det är inte de äldsta i områdets verksamhet, nej, det skulle inte fungera det.

Nöje, avkoppling och spänning i ett nyttigt paket för att slippa bli tillsagd, "så när du är klar kan du ta och" hur kul är det, när man redan är så kränkt från början.

Så svårt att ta,
men att vinna utdelningen
på köpt uppgift är det lagligt?

Det här är bara en idé och en frågeställning.

Fan, hur fel är det?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP