Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bye

Himlen gråter
det är över nu

det är så svart
fast det är maj nu

önskar du var här
och höll mig i regnet
som är ljumt

vårat sommar regn
som sköljer bort




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-05-30 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal