Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR VID ETT KÖKSBORD

Ljusgröna grenar

rör sig i långsamheten

vita molntussar

seglar på ljusblå himmel

destinationen okänd

 

osedda tankar

flyger på sköra vingar

redo att brista

landar i ensamheten

där saknad samlar tårar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-05-30 18:05



Bookmark and Share


  M.Eta
Bra tankar om hur det är att sitta vid köksbordet och drömma sig bort!
2022-06-05

  Blomma-Stjärna VIP
vemod och längtan i en poetisk mix "med ögon känsliga för grönt"
2022-06-01

  Niliboy
Ja, saknad samlar tårar!
2022-05-31

  Lehva
Vackert och vemodigt. Tycker särskilt om osedda tankar.
2022-05-31

  Öknens Ros VIP
Stunder av vemod när mörka tankar tränger sig på.
2022-05-31

  Marita Ohlquist VIP
Med varsam hand målar du vemodiga bilder med dina ord.
Det sista stycket går in som en tagg i mitt hjärta.
2022-05-30

  Kajan VIP
En vemodston ljuder genom texten och en stor närvaro, det är som att sitta med vid fönstret.
2022-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP