Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är bara en text, som inte kommer från verkligheten.


Jag vet, det är plågsamt

Ni som sysslar med modernt slaveri och omskär svenska kvinnor och visar upp dessa för männen under sk. trevliga möten på gårdarna, ni måste förstå att det syns på kvinnorna. Att vi som har erfarenhet kan se detta bara med en blick.

Ja, visst är de så söta och fina, ja, de kanske inte själva lider, men de är inte de starka kvinnorna som kom till Er längre.

Jag vet,
trodde inte det hände i verkligheten, men det gjorde det.

Och polisen samarbetar inte
de vill bara få fram sanningen

Varför omskärs kvinnor för att deras
underliv ska bli fina, särskilt när detta
är ett övergrepp där hon skriker, Nej!!

Eller händer under tiden kvinnan
nästan inte längre är vid medvetande?

Ingen kan få fängelse för detta
för det går inte att bevisa vem som utförde det.

Är det bättre de här kvinnorna lever kvar i detta?

För sanningen gör så ont efteråt.

Jag vet, det är plågsamt känn er inte träffade.

(Fick jag fram känslan?)

Ja, det är en svår roll.

Hm, händer det sånt i verkligheten?

Jag vet inte, men det får vi inte hoppas.

Kanske bättre ta en tablett och få bort verkligheten.

Ja, det är detta vården vill.

Ta en varje dag och få balans på vardagen.

Som om inget händer på riktigt.

Det är konstigt, de vill rädda dem från tablett vården
som är hotfull och tar livet från kvinnan men till vad?

Modernt slaveri, könsstympning och sånt, istället.

Usch, vill egentligen inte spela den här rollen.

Det måste du!

Men varför?

Jag vet, det är plågsamt.

Men mötet på gården?

Det var bara en övning.

Inför vad?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-30 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP