Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som försvann

Kärleken gör mig galen igen
alla blickar på mig
en rock n roll animal
i strålkastarljuset

Så låt dom falla som domino
jag vill känna dig igen din heta
din levande själ
vid min

så jag drog ett hemligt ackord
medan de bönade & bad
nu gick jag hela vägen
och blev ett helgon
en slags myt




Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-05-30 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal