Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värld av idioter

Ja jag borde
avsätta dig från tronen nu
göra dig arvlös

le och se på hur systemet
rasar samman

tryck
tryck på knappen
nu






Fri vers (Modernistisk dikt) av Neal VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-05-30 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal VIP