Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn på min rygg

Så gråter min kära
att jag vill vagga
trösta och beskydda

Skriet från hjärtat
ljuder en skärande ton
otröstlig och naken

Så så min vän
jag är här
låt det regna

Min rygg böjs
över dig
ett skyddande himlavalv




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-05-30 21:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och värmande
lägger din dikt
intill hjärtat mitt!
Tack!
2022-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP