Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmande

det var en sån där dag
då jag ville göra allt
uppleva allt

och som slutade med
att jag inte hade gjort
någonting alls




Fri vers av Johan Carlberg
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-31 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Carlberg