Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens flykt

Tiden sprang ifrån mig
redan vid födseln
men jag fick aldrig
tillfälle att springa ikapp






Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-05-31 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP