Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit

Jag kommer aldrig dit mer. Jag går aldrig längre hit, för länge sedan slutade jag med det.
Det fanns en tid då jag ofta var där. Jag kunde sitta i det mjuka gräset och känna de svala vindarna runt mina bara händer. Bara titta. Bara vara här.

Jag kommer aldrig dit mer.

Kanske var det då jag fick något varmt svept om mina axlar jag slutade att gå hit. Någon svepte sin tid om mig. Man kan bara kapitulera då.

Jag kommer aldrig hit mer. Jag går aldrig längre dit.




Övriga genrer av magnus lorentzson
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-31 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

magnus lorentzson