Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensamhet som sjukdomar och åldrandet

 

Min sista fas i livet

Min sista tid på jorden

Min sista jag i min kropp

 

Åldrandet

Sjukdomar

Ensamhet

 

Nekandet till verkligheten

Nekandet till fakta

Nekandet till sanningen

 

Är en bödel

Är av tortyr

Är av dumhet

 

Säg adjö till ordningen i sitt liv!

Säg adjö till planar i sitt liv!

Säg adjö till sällskap i sitt liv!

 

Säg adjö till drömmar i sitt liv!

Säg adjö till sex i sitt liv!

Säg adjö frisk luft i sitt liv!

 

Du!

Jag!

Som sitter inlåsta och bortglömda i våra burar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-05-31 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP