Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att vakna eller inte vakna är frågan

 

Att vakna

Eller

Inte vakna till livet

 

Kan inte någon människa bestämma över

 

Att vill vara vid liv

Eller

Inte fortsätta vara vid liv

 

Det kan man ordna och bestämma över

 

Att vara vid liv men nästan död samtidigt

Att vara död men vid liv samtidigt

Att vara död och vid liv samtidigt

 

Det har och många känner till

 

Tre självmord försök begick jag i mitt liv hittills

En gång i IRAN under fångenskapen i TIO år

Och TVÅ gångar här hemma i ditt Sverige

 

Och det beror på,

 

Min ANDE är sönder

Min SJÄL är sönder

Min andetaget är sönder

 

Och den som någon gång gick sönder

Kan aldrig repareras

Kan aldrig bli hel och friskt igen

 

Att vara vid liv inte många har råd med




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-05-31 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP