Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika for alla...

Mördare hittas efter
ett mord som begåtts
för 25 år sen...

Helt oskyldiga
har varit misstänkta...

Det var ju så länge sen
brottet begicks, många år
gått, sen dess, då borde väl
strafftiden kanske minskas
sas det...

Men den som har tagit ett lån
och inte betalar av det håller sig
borta, den skulden förminskas inte alls
för straffräntan den utökas ju hela tiden...

Ett läge man själv satt sig i och begått brott
inte bara mot en, utan även emot många andra
det borde väl aldrig ge någon nå´n rabatt...
Man kan ju undra, hur 17 kan
rättvisan vara så enormt tafatt...




Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-05-31 09:53



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Ja, det är verkligen svårt att förstå hur samhället ibland värderar pengar mer än människoliv. Sker tyvärr på fler områden, är jag rädd... Tack för denna viktiga text! Kram /Grubbelmia
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt