Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet som brinner







"Havet som brinner är ansiktslöst och saknar kontinenter.
elden sväljer allt syre, försöker andas.
Ingen mun, inga moln, bara ett hav utan ansikte"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 162 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-05-31 12:50



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir starkt berörd av textens innehåll.
2022-06-03

    Sefarge VIP
Skrivelse som skänker tankar:
Utsiktslöst är ett annat
sätt att se på saken?
:)

2022-06-02

  MariL VIP
Kan inte andas eller nå land.
Och inget regn att släcka elden.
Blir väldigt berörd!
2022-05-31

  Kajan VIP
Riktigt bra, med stor kraft i de relativt få orden. Har den unika egenskapen som bra poesi ofta har, den går inte riktigt att beskriva, utan behöver läsas och upplevas.
2022-05-31

  Niliboy
Huga ligen!
2022-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg