Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska vara tacksam


vill vakna till din mjuka röst
inte bröd på pall
rutiner skaver
det du kallar
kärlek
gör ont

låt mig få en frukostbuffé
jag lovar att älska dig




Fri vers av MariL VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-05-31 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP