Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


med heder


Bära min ålder


Jag ska bära min ålder
med heder
varje år är en saga i sig
nu när år lagts till år
kan jag stolt konstatera
jag är faktiskt äldre än dig

Jag ska bära min ålder
med visdom
för jag vet faktiskt mera än du
det är är först när du levt
lika länge som jag
du kan säga det jag säger nu

Jag ska bära min ålder
med stolthet
det har tagit ett tag att nå hit
om du retar dig på mig
att gammal jag är
det bekommer mig inte ett skit

Jag vill bära min ålder
med heder
genom livet jag nyfiken går
minns den tid som har flytt
men ser framtiden an
och förundras av tiden jag får




Bunden vers av stormengudrun VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2022-05-31 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP