Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens vaktare


Nattens vaktare är jag,
Jag ligger bredvid dig,
Över oss en bevingad vän
Med vakande vingar
Natten faller och
Vi vandrar en stund
Över andra världars ängar
tillbaka till morgondimmans land




Fri vers av Esa Salomaa
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-05-31 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa