Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllop

 

Nu har högtidligheten
bjudit in gråten och skrattet
flamset och tramset
till en dallrande mittpunkt
av energi och vilja

Jag ser dig i ögonen
Du ser mig i ögonen
inför denna församling
Vi säger de enkla orden
de viktiga orden
som bildar den båt
som skall ta oss
över mörka vatten

Jag älskar dig




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-01 04:42



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Enkelt och vackert; kärleken är båten som tar oss över mörka vatten!
2022-06-04

    Lena Staaf VIP
Vackert! (Fast jag är ingen anhängare av bröllopsceremonier).
2022-06-01

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2022-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP