Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i det plana, glaslöst sår




Tänk inte på det, tänk på när vi råkade gå in i halmhusets dansområden. Det fanns frågor om hur det hade gått med kanonspegeln. Tyg som imiterar andra tyg. Hela dikten var ett disco, jag hör att du skriver om det. Arbete med glas. Bakom den här väggen finns ett rum vi inte har varit i än.


som hör du min istid. Att man hade trasor. Varför läser ingen din panna? Samlar på pennor och frikort. Ödelagt minnesfält där det samlas smådjur. Formar sig till bokstäver. Andra flockbeteenden. Knastret när man trampar på frostgräs. Listor med förnamn. Lakan med kaffefläckar.


Visar runt dig i föraningen om lugnet. Möjligheten att lagra. Låter sektdokumentärerna följa varandra. Hur det ser ut när man flyger. Dörrblad i vattnet. Hårstrån i boken om fasaner. Reservdelar till undervattensbåtar. Superhjälten har gått ut i sin trädgård. Med stockholmat hjärta.




Fri vers (Prosapoesi) av räddare/antenner
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-01 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
”samtida”. Biskops-Arnö?
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner