Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra kvinna


Du vackra kvinna
som var så vacker
Jag förstår att det gör ont.
Du var förälskad
och nu är ditt hjärta krossat.




Fri vers av ingeling
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-01 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling