Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var det


Han älskade med henne som om det var sista gången
för det var det.
Hon älskade för första gången
och det var
det




Fri vers av ingeling
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-01 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingeling
ingeling