Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tände en cigg


Jag tände en cigg på berget
Blåste ut det invasiva grå
Massan av meningslösheter
Som dimma där nere
La det sig över dalen
Och någon sa
Jag ångrar mitt barn
Knappt hörbart
Men ändå
Och allting blev till ingenting


















Bunden vers av Jane S VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-01 23:39



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Vardagslyrik när den är som bäst.

Ännu en gång ett fint bildspråk.

Du är riktigt bra.
2022-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Två frågor utkristalliserar sig.
Ett. När är bägaren fylld?
Samt.
Två. Har den ens en botten?
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP