Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


min röra


Inte röra


Snälla
rör inte min röra
det blir aldrig
ordning igen
om du rör i den

Rörande min oordning
som du anser rörig
så är det min ordning
som inte rör
någon annan än mig

är vi rörande
överens om detta?




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-02 06:11



Bookmark and Share


  SatansSon
bra. man måste få ha sitt. för sig själv.
2022-06-11

  Glitträ VIP
Tänkvärd text och fin bild
:)
2022-06-06
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP