Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan


Solen och molnen
leker tittut

Medan snabbtåget
rusar söderut

I min längtan är
resan redan slut

Och jag är redan
framme




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-02 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP