Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ordens döds ängen

 

Tungt

Blodiga

Mörka

 

Ur svullna

Ur torkade

Ur slitna

 

Faller orden på mina texter

 

Sårbara är dem sen länge

Kränkta är dem den dagen fick de se ljuset

Deprimerade är dem den stunden blev de födda

 

Felstavat är dem upp och ner

Fel tänkt är dem ner och upp åt

Fel skrivna är dem samlades från jordens alla språk 

 

Talar dem till världen och sörjer

 

Omsorg behöver dem på lång tid

Kramas och omfamnas behöver dem på långsikt

Empati och sympati behöver dem och inte psykisk vård

 

Ej tvång demokratiseras

Ej tvång tro

Ej tvång tänkt

 

Ur dödens ängen sprids de ut




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-06-02 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP