Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uvalde, Texas den 24 maj 2022

Dagen då oskyldiga barn avrättas

släcks framtidens hopp

kväver sorgen alla efterlevande

ekar trösten tomt

saknar orden mening

förvandlas drömmar till mardrömmar

uteblir svaret på frågan varför

segrar meningslösheten

riktas ilskan i blindo

äter sig vansinnet in

Dagen då livslågan släcks
för 19 tioåringar och två vuxna sköldar i ett klassrum

kapitulerar Guds änglaarmé

mitt i en korseld av korstecken





Fri vers av sunnanö
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 11:14



Bookmark and Share


  WyS VIP
Svårt att förstå öga för öga o tand för tand.
När man går över livs gränsen!
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanö