Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsstil



Det öppna flödet
i hypotalamus
består av ström
i egot
Egoismens egenskaper
är odlade i mörkret
som försvar
för egna intressen
När tiden upphört
finns inget val




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-06-02 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP