Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro

Lätt vind,
igenom mina fransars
obrydda vingslag

jag påminns:
vad är en tår,
när den tvättas
i havets barmhärtighet?

Vad är smärta,
när den ger styrka
efter läkning?

Allt viskar Kärlek
Allt sjunger lov

Årstiderna växlar
i hjärtats helgedom
begravning och dop
ljus och mörker

Solen strilar in
varje dag,
om än lite ibland
påminner om
en makt utöver
min dova osäkerhet

Njut av all prakt
omkring dig...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-02 12:47



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så fint!

2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP