Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lökögon

Gråter
Varför mot ett stag
Varför mot en lögn

Gråter
När jag vaknar
för att jag lever

Gråter
När jag vill springa
ifrån mig själv




Fri vers av killedbycoffee
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 13:25



Bookmark and Share


  helenita VIP
!
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee