Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte idag

Kanske imorgon

Flyger fåglarna 

Förbi

Står vid fönstret

Ser dem inte

Kanske tiden

Gått

Får inte

Helt ro

Finns chansen

Kvar

Gå ett steg vidare

Eller bara

Få visa

Alla möjligher

Finns där

Väntande 

På dig

I livet

Inte idag

Kanske en 

Annan dag




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-02 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fina tankar.
2022-06-04

  alicja lappalainen VIP
KÄNNS ATT DEN HÄR DIKTEN ÄR MELODISK. DET GÖR PÅ GRUND AV EN UPPREPNING AV ORDET KANSKE.
2022-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP