Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundat för konsekvenser

Gör det så där ont i magen
- en oroskänsla
Du ska till jobbet
men är måndagssen
eller till tandläkaren
Du har misskött dig
en längre period

Det ordnar sig nog
men det kostar på

Det kostar på att
inte
inte
och inte

Emellertid ordnar
det sig nog
även om du
blundat för
konsekvenser




Fri vers av killedbycoffee
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee