Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITOM




Hitom
                  Bortom

                                   Ditom

Det jag passerar
längs vägen
- blir hitom

Ditom efter bortom
- blir en gemensam väg
för oss som har samma mål

 




Fri vers av Litchi VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-02 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Litchi
Litchi VIP