Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråken

Färdigt bäddade
sådda fårorna längs vägen
fångade i tiden dess skuggor.




Fri vers av Margit Grell
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-06-02 17:08



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Njutbar, oklanderlig poesi.
2022-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om livet.
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell